Web Analytics
CZ/SK nabor do klanu

News:

Main Menu

CZ/SK nabor do klanu

Started by Sajmon, March 26, 2010, 01:23:41 PM

Previous topic - Next topic

Sajmon

Zdravim vsechny ceske a slovenske hrace  rozhodl jsem se ze tu z kamosem udelam klan
kdo by mel zajesm se pridat mezi nas piste na icq 467-664-936  nebo na webu www.newcrew.ic.cz

Spelso666

Chces clan iba cisto cz/sk ci aj ostatne krajiny?Kde si hral naposledy l2?napis to sem mohli by sme nieco poriesit si myslim ::) ::) ::) ::)

WHEN IM SAD I STOP BEING SAD AND BE AWESOME INSTEAD ;)

BusinessMan

Napad to je dobry,uvidime jak dlouhou zivotnost cz/sk klan bude mit,s troskou stesti mozna tak dlouhou jako CH na NM
Clan Czech Horde

Valkyria 9x : BusinessMan  TH   HE/?

Meryl

Every day u wake up.....is a beautiful day ;)

Sajmon

Spelso666

NJ uvidime ale poliakov v klane nechceme dufam no pokial sa najde niaky normalni ale ti co su na NM sami odpad  ;) ale naj by bolo mat cisto CZ/SK clan a chodievat na TS vsetci. ale CH by sme mohli dat nazov ako budu chciet ostatni mne je to jedno  :D

Ashlynn

Quote from: Spelso666 on March 27, 2010, 08:44:02 PM
NJ uvidime ale poliakov v klane nechceme dufam no pokial sa najde niaky normalni ale ti co su na NM sami odpad  ;) ale naj by bolo mat cisto CZ/SK clan a chodievat na TS vsetci. ale CH by sme mohli dat nazov ako budu chciet ostatni mne je to jedno  :D
Hovno, Draks je prima kluk xd

Ahslynn - TH/WK | toxii - HE/GL

Ret ard ired

snek44

Quote from: BusinessMan on March 27, 2010, 03:02:23 AM
Napad to je dobry,uvidime jak dlouhou zivotnost cz/sk klan bude mit,s troskou stesti mozna tak dlouhou jako CH na NM

jn ale CH vydrzelo celkem dlouho :)

Barnie

měli jste už na nějakym serveru klan nebo je tohle první? pokud jo, tak klidně přihoďte nějaký info =)
Shaileena - Atlant1s
Revan - † Blades †
[url=http://img190.imageshack.us/i/fellowship.png/][/url]

BusinessMan

Quote from: Ungolianth on March 27, 2010, 11:44:08 PM
spravme znovu czech hordu!!!

Taky jsem urctite pro,jako za starych casu na NM  8)
Clan Czech Horde

Valkyria 9x : BusinessMan  TH   HE/?

Sajmon

No ja uz CL delam moc dlouho nejpovedenejsi klan sem mel na darkdragonu cz/sk server ale tam sme odesli protoze sme to moc ovnili a byly sme tam jen mi a naky klan  jinak  sme mely  na bvx atd a ted chcem tady udelat klan  a chci tu udelat klan ze kterym bych mohl pocitat i do budoucna asi tak no  ted udelam new web a zacnu nabirat a uz se zaciname zbirat (Hlavne chcem lidi kteri budou chodit na vt  akce jako jsou rb  apod ) pokud chcete veedet vic tak icq 467-664-936  nebo na webu www.newcrew.ic.cz )

Spelso666

Vidim tu strasne vela napadov ale naj by bolo zrobit jeden a vyborny clan a nie 4 a slabe musime sa proste spojit do jedneho celku cz/sk clan taky je moj nazor jak teda chceme urobit poriadnu dieru na Valkyrii  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dco nato poviete ?