Web Analytics
mamba dagger vs skull dagger

News:

Main Menu

mamba dagger vs skull dagger

Started by Blizzer, November 12, 2013, 04:49:30 PM

Previous topic - Next topic

Blizzer

Otóż mam mamba dagger+cd, ale sprawdzajÄ...c obrażenia skull daggerem+cd o mniejszym enchancie różnica w ciosach byÅ,a dosyć niewielka. Czy w zwiÄ...zku z tym nie lepiej sprzedać droższÄ... mambÄ™ i lansować siÄ™ z taÅ,,szym, ale równie skutecznym skull?
The Special One
Blizzer TH/DA 43x HERO - reloaded as TH/PAL
20+ HERO on other dagger classes
DaggerAllStar

chlipus

w ogóle nie widzę sensu takiego topiku...

Każdy wie ze bron z wyższym grade ma w sÄ... mocniejszy cd a jeÅ›li nawet maja identyczny to stg pvp dmg po wbiciu sÄ... i pvp siÄ™ rożni na korzyść broni z wyższym gradem, owszem różnica nie jest wielka na selfie, ale jeÅ›li w grÄ™ wchodzi full buff to zawsze lepsza jest topowa bron.

Blizzer

Sens jest taki, że kolega na ts mi mówiÅ,, że nie ma widocznej różnicy na pvp przy mambie i skull daggerze. I jak sprawdziÅ,em, to rzeczywiÅ›cie różnica wynosiÅ,a może 100. A mamba sama w sobie jest droższa o 60 dc, może lepiej je przeznaczyć na wyższy enchant skilli.
The Special One
DaggerAllStar

chlipus

Quote from: Blizzer on November 12, 2013, 06:07:47 PM
Sens jest taki, że kolega na ts mi mówiÅ,, że nie ma widocznej różnicy na pvp przy mambie i skull daggerze. I jak sprawdziÅ,em, to rzeczywiÅ›cie różnica wynosiÅ,a może 100. A mamba sama w sobie jest droższa o 60 dc, może lepiej je przeznaczyć na wyższy enchant skilli.

lol to mu doradź i podpowiedz co i jak a nie robisz gÅ,upie tematy typu jakie dye dla th/da omg... grasz th/da x lat i zrobiÅ,eÅ› xx hero wiec proszÄ™ weź zacznij zachowywać siÄ™ logicznie bo jakby kto inny pisaÅ, to rozumiem, ale jak gość który to wie zadaje pytanie żeby nabić tylko posta, to jest to nie fair wobec innych i jest to Å›miesznie żenujÄ...ce ze za wszelka cenÄ™ chce najebać 1k postów i wygrać jak itak prawdopodobnie nie zostanÄ... te posty w tych tematach zaliczone, wiec tylko zaÅ›miecasz to forum.

Blizzer

Co mam mu poradzić? On mi coÅ› powiedziaÅ,, ja coÅ› sprawdziÅ,em i teraz liczÄ™, że inni nożownicy też coÅ› podpowiedzÄ..., dziÄ™ki czemu mogÄ™ być bogatszy o kilkanaÅ›cie monet za mojego mamba daggera.
The Special One
DaggerAllStar

chlipus

Quote from: Blizzer on November 12, 2013, 06:26:19 PM
Co mam mu poradzić? On mi coÅ› powiedziaÅ,, ja coÅ› sprawdziÅ,em i teraz liczÄ™, że inni nożownicy też coÅ› podpowiedzÄ..., dziÄ™ki czemu mogÄ™ być bogatszy o kilkanaÅ›cie monet za mojego mamba daggera.

itak używasz dual daggerów ... w celu wbicia lethala to co za różnica, poradź mu to co byÅ› sam zrobiÅ,, nie musisz nas pytać o zdanie na pewno twoje doÅ›w mu dobrze doradzi.

Blizzer

Dlatego po co pojedynczy ma się marnować :s
The Special One
DaggerAllStar

chlipus

myÅ›lÄ™ ze ci nie jest potrzebny i myÅ›lÄ™ ze temat zostaÅ, wyczerpany.

Blizzer

Ale to tylko twoje zdanie. Na naszym serwerze gra wielu ****ów i żeby dyskusja byÅ,a peÅ,na potrzebujemy przynajmniej 5 obiektywnych porad.
The Special One
DaggerAllStar

felo41

Ciekawe podejÅ›cie , niemniej różnica 100 punktów obrażeÅ,, potrafi zaznaczyć granicÄ™ życia i Å›mierci podczas rozrób na ulicznych gankach.

F3LO - GS/PK  VanFelo - MM/ES     TheHulk - T/D  iFelo - PK/AL

eagleye

stwierdziÅ,bym iż o poradÄ™ należy kierować siÄ™ do moÅ›ci revella - on również spÄ™dziÅ, wiele lat swego życia grajÄ...c jako nożownik w tejże cudownej grze i poznaÅ, niejeden jej aspekt. zapewne zechce podzielić siÄ™ z nami swojÄ... wiedzÄ... tak jak to zwykle robi na angielskojÄ™zycznej części forum, pewnikiem wystarczy go tylko zapytać by pomógÅ, w tutejszych problemach

felo41

Quote from: eagleye on November 12, 2013, 09:34:40 PM
stwierdziÅ,bym iż o poradÄ™ należy kierować siÄ™ do moÅ›ci revella - on również spÄ™dziÅ, wiele lat swego życia grajÄ...c jako nożownik w tejże cudownej grze i poznaÅ, niejeden jej aspekt. zapewne zechce podzielić siÄ™ z nami swojÄ... wiedzÄ... tak jak to zwykle robi na angielskojÄ™zycznej części forum, pewnikiem wystarczy go tylko zapytać by pomógÅ, w tutejszych problemach
No nie wiem , ma opiniÄ™ hultaja i zgrywa siÄ™ czasami proponujÄ...c nie efektywne idee na front. Ja bym osobiÅ›cie wolaÅ, zapytać tutaj, gdzie czujne oko Artura ukruciÅ,oby jego zapÄ™dy.

PolecÄ™ mambÄ™ , endgamowa postać powinna jÄ... posiadać.
F3LO - GS/PK  VanFelo - MM/ES     TheHulk - T/D  iFelo - PK/AL