Web Analytics
CZ/SK nabor do klanu - Page 2

News:

Main Menu

CZ/SK nabor do klanu

Started by Sajmon, March 26, 2010, 01:23:41 PM

Previous topic - Next topic

Sajmon

Urcite nejsem proti tomu  udelat velky cz/sk klan ale u mne je nevyhoda ze proste mam slabost jak male decko ze chci byt CL jinak bych proti tomu nic nemel asi tak

Spelso666

CL by si mohol byt aj ty to neni az taky problem pokial by si sa staral o clan tak jak sa patri a samozrejme zeby si musel byt casto online pretoze to sa od cl-ka vyzaduje a samozrejme clenovia tvojho clanu musia mat tiez nejake slovo v clane nieze ty nieco povies a to bude dufam ze mi rozumies ;)

WHEN IM SAD I STOP BEING SAD AND BE AWESOME INSTEAD ;)

Sajmon

jasne cl delam dlouho a vim co to obnasi kdyz se bude neco dit tak se domluvime jako klan a ne jako ejdnoty clen takhle to chapu:)

Sajmon

Dneska nebo zitra udelam prozatimni seznam clenu kdo de ale zatim toho moc neni ale je dost casu aby sme udelaly peknou partu

Spelso666

cim skor sa to spravi tim lepsie uz aby sme boli pripraveny na otvorenie serveru  ;D ;D ;D

frogsvk

jasne ja sa tiez pridam a dufam ze to tam riadne roztocime..... btw spelso kdo vsetko z nm tam ide okrem teba a businessmana?
FROGsvk ---- hawkey
CarmenSK ---- Aw/Bd    -> nm 30x

Spelso666

ungo/nysander/palec//babyprincess/ganjamaan/vlado50/asik destro/nejaky moji kamarati este mozno stormir/endona/ busiho kamrati nejaky CH tam idu no nazbierame tam dost ludi si myslim a samozrejme ja  najvacsi skiller  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ashlynn

Quote from: Spelso666 on March 29, 2010, 02:54:10 PM
ungo/nysander/palec//babyprincess/ganjamaan/vlado50/asik destro/nejaky moji kamarati este mozno stormir/endona/ busiho kamrati nejaky CH tam idu no nazbierame tam dost ludi si myslim a samozrejme ja  najvacsi skiller  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
all-stars lol

Ahslynn - TH/WK | toxii - HE/GL

Ret ard ired

BusinessMan

Quote from: Ashlynn on March 29, 2010, 03:19:43 PM
all-stars lol

Cemu se smejes ty trubko,na NM sem te mel na 3 rany tak si bez otravovat na jejich forum a tady neopruzuj.Nikdo tu neni  na tvoje pritrouble poznamlky zvedavy.
Clan Czech Horde

Valkyria 9x : BusinessMan  TH   HE/?

Ashlynn

Quote from: BusinessMan on March 29, 2010, 05:03:23 PM
Cemu se smejes ty trubko,na NM sem te mel na 3 rany tak si bez otravovat na jejich forum a tady neopruzuj.Nikdo tu neni  na tvoje pritrouble poznamlky zvedavy.
Myslíš jak jsi pojídal crity za 4k? Jak ses potom ptal co jsem za class že dávám takovou dmg? A že když jsi nebyl na UE tak fail? ok...  :D
Uvidíme se na Valkyrii, zcela jistě jako enemy. Doufám, že tam budeš taky lézt někomu do análku jako s temp na NM  8)

Ret ard ired

Spelso666

No dobreeeeeee a ked tak businessm4n nebol nikdy s Tempom ale v pohode si to nejako mylis nemyslis?potom na valkyrii ma budes vydiet ale zo zeme  ;D ;D ;D ;Dgl

Ashlynn

Quote from: Spelso666 on March 29, 2010, 07:01:32 PM
No dobreeeeeee a ked tak businessm4n nebol nikdy s Tempom ale v pohode si to nejako mylis nemyslis?potom na valkyrii ma budes vydiet ale zo zeme  ;D ;D ;D ;Dgl
čtení ti neříká pane, že? xd

Ret ard ired